Výsledek hledání pro výraz
E-mail obchod@pracovniochrana.cz  Telefon +420 604 131 626
Vyberte si kategorii
    Menu Zavřít
    RSS

    Zápisník příspěvky 2023 únor

    Reflexní oblečení nejenom při pracích na silnici
    Komentáře (0) Reflexní oblečení nejenom při pracích na silnici
    Reflexní oblečení by měli používat nejenom pracovníci, kteří se pohybují na komunikacích, ale také třeba chodci nebo cyklisté využívající silnice za snížené viditelnosti. Má to své opodstatnění a tento typ pracovního oblečení prokazatelně zachraňuje životy.
    Pracovní přilba by měla být nejen bezpečná, ale také pohodlná
    Komentáře (0) Pracovní přilba by měla být nejen bezpečná, ale také pohodlná
    Pracovní přilba slouží hlavně k ochraně hlavy a používá se na nejrůznějších pracovištích, od staveb, přes výrobní haly, až po silnice a dálnice. Vzhledem k tomu, že někteří pracovníci ji musí mít na hlavě celou svou pracovní dobu, je velice důležité, aby jim dobře seděla a byla natolik pohodlná, aby její nošení nebylo spíše utrpením.
    Komentáře (0) Proč nosit v zimě kožené pracovní rukavice?
    Pracovní rukavice na zimu vybírejte tak, aby vám dobře seděly, aby udržely ruce v teple a zároveň je dokázaly ochránit. Ve vnitřním prostředí to nemusíte až tolik řešit, pokud ale pracujete venku, rukavice by měly splňovat poměrně náročná kritéria. Kůže je pak materiálem, který vás určitě nezklame, naopak, disponuje skvělými vlastnostmi, díky nimž pro vás bude jednoznačně lepší volbou, než například textilie.
    I na zahradě vám to může slušet
    Komentáře (0) I na zahradě vám to může slušet
    Mohlo by se zdát, že práce na zahradě je pohodovou činností, kdy nepotřebujete zbytečně odolné a specializované pracovní oblečení a obutí. Není to tak docela pravda. Ano, někdy postačí pouze tenisky, obyčejné triko a šortky, jindy jsou ale zahradní práce poměrně dosti náročné a proto byste si měli zvolit oblečení a pracovní obuv, včetně doplňků, v nichž se budete cítit nejen pohodlně, ale také bezpečně. A proč by vám to i na zahradě nemohlo slušet?
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★